Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 400,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
31.03.2020
Arganový olej pro vyživenou pleť a vlasy
Arganový olej je rostlinný olej lisovaný z plodů argánie trnité (latinsky Argania spinosa), která se vyskytuje výhradně v jihozápadní části Maroka. ... číst celé
01.02.2021
Chcete docílit hebkých a vyživených rukou? Zkuste naší dvoufázovou kůra
Máme pro Vás zcela jednoduchý postup s úžasným výsledkem. Postačí pouze dva přípravky a pár minut vašeho času, za pár dnů budete nadšeni z výsledku!... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
10 důvodů, proč vyzkoušet CBD kosmetiku
Kosmetika obohacená o CBD olej se stala v poslední době velkým hitem, její účinky jsou totiž naprosto jedinečné. Konopná kosmetika byla již dříve vyzd... číst celé
Lichořeřišnice, přírodní zabiják bakterií a plísní
Lichořeřišnice je zázračná rostlina, která může pomoci i Vám. Má velmi široké využití a její největší předností jsou antibakteriální účinky, vysoké mn... číst celé
Kozí mléko jako elixír mládí a zdraví
Kosmetika s kozím mlékem nedráždí a naopak zklidňuje, proto je velmi vhodná pro citlivou a alergickou pleť. Hojně se používá k léčbě ekzémů, lupénky a... číst celé
Zobrazit všechny články
Odběr Novinek

Přihlaste se k odběru našich novinek a můžete se těšit na pravidelnou porci  slev a aktuálních informací.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Janě Dobiášové, se sídlem Na Homolce 254, 370 01 Homole, IČ 87189470, zapsaná pod Č.j.: Ž/7864/2010/ABo/1007153/3 u obecního živnostenského úřadu Magistrátu města České Budějovice.. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu

     

  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru zatím ne. (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura zatím ne. (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Kde nás najdete

Na Homolce 254, Homole 370 01

Kontakty
Jana Dobiášová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.